Kuusi erilaista "rikkauskukkaa", muista kasvattaa niitä isossa ruukussa
2022/01/11

Eri tyyppisillä onnenkukilla on erilaiset kasvutarpeet, ja jotkut niistä tarvitsevat suurempia kukkaruukkuja voidakseen kasvaa kukoistaviksi. Jos ne istutetaan pieniin ruukkuihin, niiden kasvua rajoitetaan, mikä voi johtaa epäterveeseen kasvuun ja jopa kuihtumiseen. Tässä on joitain yleisiä onnenkukkia ja miksi ne tarvitsevat suuria kukkaruukkuja yksinkertaisemmin selitettynä:

Omenapuu: Omenapuun juuret ovat pitkiä, ja jos ne istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, juuret eivät voi kasvaa terveellisesti ja puu ei välttämättä kukki. Siksi tarvitsemme tilavia kukkaruukkuja, joilla on vähintään 50 cm halkaisija, täyttääksemme niiden kasvutarpeet.

Mirriaralia: Mirriaralia tarvitsee runsaasti vettä ja ravinteita, ja jos se istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, maaperän tilavuus ei riitä tyydyttämään sen tarpeita. Säilyttääksemme sen puhtaana ja ylväänä, meidän on valittava vähintään 40 cm halkaisijaltaan suuria kukkaruukkuja.

Krabbaoksa: Krabbaoksat tarvitsevat korkeaa kosteutta ja hyvää ilmanvaihtoa. Jos ne istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, tila on rajallinen ja ne voivat kärsiä kuivumisesta ja kuumuudesta. Siksi tarvitsemme vähintään 30 cm halkaisijaltaan suuria kukkaruukkuja tyydyttääksemme niiden tarpeet.

Kultapalmu: Kultapalmu tarvitsee riittävästi maaperätilaa juurilleen kasvamiseen. Jos ne istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, juuret rajoittuvat, eikä kasvi voi kasvaa terveellisesti. Siksi tarvitsemme vähintään 40 cm halkaisijaltaan suuria kukkaruukkuja kultapalmun hoitoon.

Rahapuu: Rahapuut symboloivat vaurautta ja hyvää onnea, mutta terveen kasvun ylläpitämiseksi ne tarvitsevat runsaasti vettä ja ravinteita. Jos ne istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, juuret voivat rajoittua, mikä vaikuttaa kasvin terveeseen kasvuun. Siksi tarvitsemme vähintään 30 cm halkaisijaltaan suuria kukkaruukkuja.

Jadekasvi: Jadekasvit tarvitsevat riittävästi vettä ja ravinteita säilyttääkseen rehevän kasvunsa. Jos ne istutetaan pieniin kukkaruukkuihin, juuret saattavat olla rajoittuneet, mikä vaikuttaa kasvin terveeseen kasvuun. Siksi tarvitsemme vähintään 40 cm halkaisijaltaan suuria kukkaruukkuja jademaljakukkien hoitoon.

Yhteenvetona voidaksemme näyttää nämä onnenkukat kauneimmassa tilassaan, meidän on valittava niiden kasvutarpeiden mukaiset sopivan kokoiset kukkaruukut.

AD
Artigo