Kuusi "varjokukkaa", jotka viihtyvät paremmin ilman valoa
2024/05/13

Kun puhutaan kotona kasveista, kaikilla ei ole mahdollisuutta tarjota riittävästi auringonvaloa. Jotkut asuvat paikoissa, joissa aurinko ei paista tarpeeksi, tai heidän kotinsa ikkunat voivat olla epäedullisessa suunnassa. Onneksi on olemassa joitain kauniita kasveja, jotka voivat kukoistaa vähäisessä valaistuksessa ja saattavat jopa tulla rehevämmiksi sen seurauksena.

Lucky Bamboo: Tämä on suosittu huonekasvi, joka ei vain ole kaunis muodoltaan vaan myös vaatii vähän valoa. Se voi selviytyä heikossa valossa ja on erittäin helppo hoitaa kotona.

Ivy: Ivy on köynnöskasvi, jota voidaan käyttää sisustuksessa. Se ei tarvitse paljon valoa ja voi kukoistaa heikossa tai puolivarjoisessa ympäristössä. Lisäksi se puhdistaa ilmaa, joten kotiympäristönne pysyy raikkaana.

Maidenhair Fern: Maidenhair fern on vanha huonekasvi, joka voi kasvaa puolivarjossa tai varjossa. Se tarvitsee korkeaa kosteutta, mutta se voi silti selviytyä vähäisessä valossa.

Money Tree: Tämä on erittäin kuivuutta kestävä mehikasvi, joka ei vaadi erityisen paljon valoa. Riittää, kun se ei ole liian pimeä, niin Money Tree säilyttää hyvän kasvunsa.

Snake Plant: Snake Plant on yleinen koristekasvi, joka ei vaadi paljon valoa ja sopii kasvamaan puolivarjossa. Se voi silti kukoistaa vähäisessä valossa.

Pothos: Pothos on erittäin varjoa kestävä köynnöskasvi, joka voi selviytyä vähäisessä valossa ja saattaa jopa kukoistaa tällaisissa olosuhteissa. Se auttaa myös parantamaan kotisi ilmanlaatua.

Joten jos kodissasi on vähän valoa, ei ole syytä huoleen. On olemassa monia kauniita kasveja, jotka sopivat vähävaloisiin olosuhteisiin ja tekevät kodistasi vehreän ja viihtyisän.

AD
Artigo