Kuusi erilaista kukkaa houkuttelevat vaurautta ja onnea, kasvata muutama ruukullinen ja hyvä onni ei katkea
2023/01/10

Kotona kukkien kasvattaminen ei ainoastaan lisää elämän iloa, vaan se myös auttaa kaunistamaan sisätiloja. Samalla se on tunnettu rikkauden ja onnen tuojana, mikä auttaa tuomaan hyvää onnea ja menestystä. Tässä on kuusi kukkaa, joita pidetään rahan ja onnen tuojina, ja niitä kasvattamalla kodistasi tulee vauras ja onnekas paikka!

Onnenruoho: Onnenruoho, jota kutsutaan myös vaurauskasviksi, rahaheinäksi tai onnenheinäksi, on monivuotinen ruohokasvi. Sen lehdet muistuttavat kolikoita ja symboloivat rahan virtaamista. Onnenruohon kukat voivat olla violetteja tai valkoisia ja niiden muoto muistuttaa pieniä torvia, symboloiden onnea ja juhlaa. Onnenruoho on helppo hoitaa ja sopii hyvin olohuoneeseen, kirjastoon tai parvekkeelle houkuttelemaan vaurautta ja hyvää onnea.

Rahapuu: Rahapuu on yleinen lehtikasvi ja se symboloi vaurautta ja onnea. Sen lehdet ovat kiiltävän vihreitä ja muistuttavat seteleitä. Rahapuun varsi on taidokkaasti kiertynyt ja sillä on taiteellista arvoa. Rahapuun nimi viestii vaurauden kerääntymisestä, ja sitä kutsutaan myös "raha-puuksi" tai "rahapuuksi". Sijoita rahapuu olohuoneeseen, eteiseen tai toimistoon luomaan hyvää tunnelmaa ja vaurautta.

Kumquat: Kumquat on yleinen hedelmäpuu, jota pidetään myös vaurauden symbolina. Sen hedelmät ovat oransseja, pyöreitä tai ovaaleja ja ne ovat makean kirpeitä ja runsaasti C-vitamiinia. Kumquat kukkii ja kantaa hedelmiä samanaikaisesti, luoden kultaisen näkymän, joka symboloi vaurautta ja onnea. Kumquat-sanassa on samankaltainen ääntämys kuin sanassa "onnekas". Laita kumquat olohuoneeseen, eteiseen, parvekkeelle tai muuhun paikkaan, jotta voit lisätä iloa ja vaurautta.

Lucky Bamboo: Lucky Bamboo on yleinen hydroponinen kasvi, joka symboloi vaurautta ja onnea. Sen varsi on vaaleanvihreä ja sillä voi olla erilaisia muotoja ilman maata. Lehdet ovat tummanvihreitä, pitkänomaisia ja voivat kasvaa pysty- tai vaakasuunnassa. Lucky Bamboo -nimi välittää vaurauden ja onnen merkityksen, ja sitä kutsutaan myös "onnelliseksi bambuksi" tai "onnekas bambuksi". Aseta Lucky Bamboo olohuoneeseen, kirjastoon tai makuuhuoneeseen lisätäksesi hapen määrää ja negatiivista ionia, luoden miellyttävän tunnelman.

Kukkakämmekkä: Kukkakämmekkä on koristeellinen kukka ja sillä on myös vaurauden symboliikkaa. Sen kukat voivat olla purppuraisia tai valkoisia ja niiden muoto muistuttaa ravun tassuja, kauniita ja tuoksuvia. Kukkakämmekkä-nimi viestii vaurauden menestymisestä ja sitä kutsutaan myös "rikkauden kukaksi". Aseta kukkakämmekkä olohuoneeseen, eteiseen tai ruokailuhuoneeseen lisätäksesi juhlavaa tunnelmaa ja vaurautta.

Kaktus: Kaktus on mehikasvi ja symboloi myös vaurautta ja onnea. Sen varsi on mehukas ja voi olla eri muotoja ja värejä, joskus piikkinen. Kaktuksen kukat voivat olla punaisia tai keltaisia ja muistuttaa ruusuja tai krysanteemeja, erittäin kauniita. Kaktus-nimi välittää sitkeyden merkityksen ja siitä on myös sanonta "piikit tuovat vaurautta". Sijoita kaktus olohuoneeseen, kirjastoon tai parvekkeelle tuomaan persoonallista viehätystä.

AD
Artigo