Olohuoneessa kasvatetaan neljää erilaista puuta, joiden lehdet ovat öljynvihreitä, tuovat vaurautta ja hyvinvointia
2024/06/10

Valitseminen sopivia huonekasveja olohuoneeseen on hyvä tapa kaunistaa kodin ympäristöä, ja ne voivat tuoda positiivista tunnelmaa ja fengshui-vaikutuksia, auttaen lisäämään perheen onnea ja harmoniaa. Tässä on neljä kasvia, jotka sopivat olohuoneeseen, sekä niiden helppo hoito ja symbolinen merkitys:

Onnenbambu: Tämä on yleinen huonekasvi, jolla on korkeat varret ja vihreät lehdet, symboloiden hyvää onnea ja vaurautta. Sijoita se hajavaloon tai puolivarjoon, vältä voimakasta suoraa auringonvaloa. Säilytä huoneenlämpötila 18–24 °C välillä, pidä multa kosteana, mutta älä liikaa kastele. Kuukausittainen nestemäinen lannoitus pitää kasvin terveenä. Onnenbambu edistää fengshuissa vaurautta ja sopii olohuoneeseen.

Rahapuu: Tämä kasvi on mehikasvi, jolla on lihaksiset, kirkkaanvihreät lehdet ja se tunnetaan vaurauden houkuttelemisesta. Sijoita se kirkkaaseen, mutta ei liian voimakkaaseen auringonvaloon, huoneenlämpötila 15–25 °C. Kastele maltillisesti ja pidä multa kosteana, lannoita kuukausittain. Rahapuu symboloi vaurautta ja sopii olohuoneeseen.

Viikunapuu: Tämä on yleinen huonekasvi, jolla on tiheät lehdet ja ilmajuuret, jotka voivat puhdistaa sisäilmaa. Sijoita se kirkkaaseen, mutta ei suoraan auringonvaloon, huoneenlämpötila 15–25 °C. Kastele sopivasti ja pidä multa kosteana, lannoita kuukausittain. Viikunapuu symboloi vaurautta ja hyvää onnea, ja se sopii olohuoneeseen.

Kumipuu: Tämä kasvi on peräisin Australiasta, ja sillä on tummanvihreät lehdet, jotka sopivat hyvin olohuoneen koristeluun. Se kestää kylmyyttä ja kuivuutta ja voi puhdistaa sisäilmaa. Sijoita kumipuu kirkkaaseen, mutta ei voimakkaaseen auringonvaloon, huoneenlämpötila 10–20 °C. Kastele maltillisesti, vältä liiallista kastelua, ja lannoita kuukausittain. Kumipuu symboloi pitkää ikää ja perheen menestystä, sopii olohuoneeseen.

Tuomalla nämä kasvit kotiin voit kaunistaa kotia, parantaa sisäilman laatua ja lisätä perheesi onnellisuutta.

AD
Artigo